Retourneren ook in onze winkel
Gratis verzenden vanaf €100,-
De grootste in Jeans
Modetrends van de lente/zomer 2024

Modetrends van de lente/zomer 2024

Yes, eindelijk kunnen de korte broeken en jurkjes weer in de kast! Het voorjaar is aangebroken en het is weer tijd voor een garderobewissel met jouw favoriete lente- en zomerkleding. Ben jij toe aan wat nieuws? Wij vertellen je graag over de modetrends van dit seizoen.

Het kleurenpallet voor lente/zomer 2024

Eigenlijk zie je de modetrends van het najaar een beetje terug in de lente en zomer van 2024. De kleuren van het seizoen zijn pistache groen en pastel, abrikoos, rood, goud, zilver, brons en koningsblauw. Een divers kleurenpallet met redelijk diepe, enigzins aardse tonen. 

Blousepistache broekgouden broek

 

Poloshirt wordt populair komend seizoen

Dit voorjaar ruilen we de tanktop in voor het poloshirt. We zien veel tops met kraagjes voorbij komen. Dit geeft iedere look een leuk detail gecombineerd met bijvoorbeeld een rok of casual wijde jeans. Het polo model zie je veelal bij de mannen voorbij komen, maar is dit seizoen dus ook populair bij dames! 

Metallics

Zoals we eerder al hebben benoemd gaan we de kleuren goud, zilver en brons veel zien. Deze zagen we in het najaar ookal, maar deze blijven populair! Een toffe mettalic broek of rok, maar ook leuk om deze kleur als accessoire terug te laten komen.

 

Tot slot: high waist jeans

We dacht even dat de low-rise jeans weer terug was, maar als we de designers moeten geloven gaat de taille in de lente en zomer van 2024 juist weer omhoog. Goed nieuws dus voor iedereen die droomt van lange benen: met zo'n broek plak je er optisch met gemak weer een paar centimeter bij!

Shop de modetrends van lente/zomer 2024 bij Gerans Hoogeveen

De nieuwste modetrends shop je bij ons in de winkel in Hoogeveen of online! Onze adviseurs staan altijd klaar om jouw te helpen bij het kiezen van nieuwe items voor je lente/zomer garderobe van 2024.

 


company
Volg jij ons al op Facebook?
Of kom gezellig langs in de winkel!