Retourneren ook in onze winkel
Gratis verzenden vanaf €100,-
De grootste in Jeans
Gerans Hoogeveen
De expert in spijkerbroeken

Over Gerans Hoogeveen

Eind jaren ’70 is Gerans ontstaan in het hart van Hoogeveen. Lucas, de huidige eigenaar, werkt hier al vanaf de jaren ’80 aan de hoofdstraat 229.  Daarvoor zat de winkel een aantal jaren gevestigd aan de Van Echtenstraat. Gerans begon met het verkopen van India kleding en de beroemde werkmansbroeken en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Hoogeveen (Drenthe) en omstreken. Klanten noemen ons dan ook wel de grootste in spijkerbroeken. 

Expert in Jeans

Voor de man hebben wij jeans in elke gewenste lengte (vanaf 30 tot lengtemaat 40) en in elke gewenste taillemaat (52). Voor de bovenkleding hebben wij ook een ruime keuze. Singlets, T-Shirt, Sweaters, Jassen en nog veel meer. Leverbaar vanaf maat XS tot maat 5XL.

Voor de vrouw hebben wij jeans vanaf lengte 28 tot lengte 36 en de taillematen gaan vanaf maat 24 tot taillemaat 48. Ook voor de vrouw een ruime keuze in bovenkleding vanaf maat XS tot maat XXL. De winkel wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste mode en trends en is aantrekkelijk geprijsd.

De service is voor ons zeer belangrijk. Bijna alle soorten jeans die wij op voorraad hebben liggen kunnen nabesteld worden.

Kom langs in onze kledingwinkel in Hoogeveen

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van kleding voor man of vrouw? Of wil jij die ene spijkerbroek vinden die perfect past bij jou? Dan nodigen wij jou van harte uit om eens in onze winkel te komen. De koffie staat in ieder geval al klaar!

ONZE MERKEN

Wij werken nauw samen met verschillende bedrijven voor het beste resultaat.

company
Volg jij ons al op Facebook?
Of kom gezellig langs in de winkel!