Retourneren ook in onze winkel
Gratis verzenden vanaf €100,-
De grootste in Jeans
C&S The Label
Een dames fashion merk van Nederlandse bodem

C&S The Label

Ben jij ook fan van het dames modemerk C&S The Label? Het is een merk van Nederlandse bodem en hebben niet alleen fijne kleding, maar ook toffe accessoires om jouw look helemaal compleet te maken. Het merk bestaat sinds 2004 en is vanuit een familiebedrijf opgericht. Met in-house ontwerpers doen zij er alles aan om ieder seizoen toffe collecties met de mooiste items samen te stellen. Het merk hecht veel waarde aan goede materialen, pasvormen en richt zich op de nieuwste trends.

Unieke items

C&S The Label collecties staan bekend om diverse items met veel kleurrijke prints. De prints zijn altijd seizoensgebonden en gaan mee met de nieuwste trends. In de collecties vind je altijd grafische, abstracte of bloemenprints terug die het seizoen vertalen. De prints worden altijd uitgevoerd in kleuren die passen bij de collectie, zodat geprinte items goed kunnen worden gestyled tot een mooie set. Ook zijn veel prints beschikbaar op zowel tops als bottoms, zodat je co-ordsets kunt samenstellen.

Shop C&S The Label bij Gerans

Wij hebben een uitgebreide collectie voor dames van C&S The Label in ons assortiment. Verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen. Zowel in onze winkel als online shop je dit fantastische merk. Scrol hieronder verder om een indruk te krijgen van C&S The Label items.

ONZE MERKEN

Wij werken nauw samen met verschillende bedrijven voor het beste resultaat.

company
Volg jij ons al op Facebook?
Of kom gezellig langs in de winkel!