Retourneren ook in onze winkel
Gratis verzenden vanaf €100,-
De grootste in Jeans

Historie

Nieuwsgierig geworden naar het ontstaan en de weg die gerans door de jaren heen heeft bewandeld?

Onze mode-evolutie

2023

Bij ons draait alles om persoonlijke service. Er is geen druk om te kopen. Een praatje maken of genieten van een kop koffie is net zo belangrijk als het vinden van de perfecte outfit. Ons toegewijde team van vijf medewerkers staat altijd klaar om te helpen. Wat betreft onze kledingcollectie, we begrijpen het belang van stijl en comfort. Of je nu jong of oud bent, bij ons vind je altijd voldoende keuze. En we willen dat mode voor iedereen toegankelijk is, daarom variëren onze prijzen vanaf slechts €49,95 tot de meest luxueuze items van €139,99. Na al die jaren zijn we trots op onze evolutie en de band die we hebben opgebouwd met onze gewaardeerde klanten. We blijven toegewijd aan het leveren van de beste kleding en service, en we kijken uit naar nog vele jaren van stijl en plezier in de wereld van mode. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis!

Onze mode-evolutie
Onze mode-evolutie

Samen groeien in stijl

2008

In 2008 zijn Lucas en Janny eigenaar geworden van de winkel. Beide dochters zijn al jaren betrokken bij de winkel en nemen geleidelijk aan de verantwoordelijkheid voor inkoop op zich, met een bijzondere focus op dameskleding. Wat de winkel echt uniek maakt, is de toewijding aan spijkerbroeken. De winkel is een ware schatkamer van denim, met een uitgebreide collectie en altijd voldoende voorraad. Elke week wordt ervoor gezorgd dat de schappen weer zijn aangevuld. De broeken worden zorgvuldig opgevouwen en geordend om ervoor te zorgen dat ze perfect op maat liggen. 

Samen groeien in stijl
Samen groeien in stijl

Gerans wordt opgericht

1979

De geschiedenis van onze kledingwinkel begint in de bruisende jaren '70, toen we onze eerste stappen zetten in de wereld van mode en stijl. Gerrie en Ans openden de deuren van hun winkel in de Van Echtenstraat in Hoogeveen. In 1979 verhuisden Gerrie en Ans naar een nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 229. Deze verhuizing markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van onze winkel. Hier begon het assortiment zich uit te breiden, met een focus op prachtige Indiase kleding. In de loop der jaren hebben we onze collectie steeds verder uitgebreid, met als hoogtepunt de toevoeging van vrijetijdsmode. De winkel was meer dan alleen een plek om kleding te kopen; het was een ontmoetingsplaats voor de gemeenschap. Velen herinneren zich nog de opvallende kenmerken van de winkel in de Hoofdstraat. De grote spijkerbroek buiten, de pratende papegaai en de geliefde Loblan laarzen waren iconische elementen die de plek uniek maakten.

Gerans wordt opgericht
Gerans wordt opgericht
company
Volg jij ons al op Facebook?
Of kom gezellig langs in de winkel!